صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۵۸۳۸
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۱

گروه بین‌الملل - دو تن از قاریان ممتاز جمهوری آذربایجان برای شرکت در سی و‌پنجمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در تهران به این رقابت‌ها اعزام می‌شوند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ با توجه به هماهنگی‌های به عمل آمده از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان در باکو با دبیرخانه مسابقات بین‌المللی قرآن کریم تهران، دو تن از قاریان ممتاز جمهوری آذربایجان در این مسابقات شركت خواهند كرد.

در همین ارتباط الکین حسن‌اف، یکی از افراد معرفی شده به این مسابقات با حضور در محل رایزنی فرهنگی ایران در باكو با اصغر فارسی، رایزن فرهنگی کشورمان دیدار و گفت‌وگو كرد.

در این دیدار در خصوص موضوعات مربوط به قاریان و حضور آنان در مسابقات بین‌المللی بحث و گفت‌وگو به میان آمد.

الوین صادق‌اف، دیگر شركت‌كننده از جمهوری آذربایجان در مسابقات تهران است كه در بخش طلاب دینی این مسابقات شرکت خواهد كرد.

گفتنی است، سی‌و‌پنجمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از ۳۰ فروردین‌ماه با شعار «یک کتاب، یک امت» در مصلای امام خمینی(ره) در تهران آغاز می‌شود و تا ششم اردیبهشت ادامه دارد.

انتهای پیام