صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۵۸۷۶
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۹
سیدحسن نصرالله:

گروه بین‌الملل - دبیر کل حزب‌الله لبنان، محدود بودن حملات هوایی آمریکا به خاک سوریه را نشان دهنده اعتراف آمریکا به قدرت محور مقاومت خواند.


به گزارش ایکنا به نقل از سایت اینترنتی شبکه المنار؛ دبیر کل حزب‌الله لبنان «سید حسن نصرالله» امروز (یکشنبه) در همايش انتخاباتي در منطقه مشغره بقاع غربي با اشاره به اینکه حمله هوایی روز گذشته آمریکا و متحدانش به خاک سوریه، هم‌زمان با شروع کار بازرسان سازمان منع کشتار جمعی در این کشور انجام شد، گفت: آمریکا می‌داند که مسأله استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سوریه یک نمایش بود و به همین دلیل قبل از رسیدن بازرسان سازمان منع کشتار جمعی به دوما و ارائه گزارش آن‌ها، اقدام به حمله به خاک سوریه کرد.
نصرالله همچنین تأکید کرد: محدود بودن این حمله، نشان می‌دهد که آمریکا به قدرت مقاومت اقرار دارد.
وی با اشاره به انهدام چندین موشک آمریکا توسط ارتش سوریه و روحیه مقاومت نیروهای ارتش این کشور گفت: یکی از اهداف آمریکا از حملات اخیر، ایجاد ترس و از بین بردن روحیه مقاوت در میان ارتش سوریه است اما این هدف هرگز محقق نخواهد شد.
انتهای پیام