صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۰۷۸۵
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بین‌الحرمین شاهرود ویژه‌برنامه‌های نیمه شعبان این مرکز را اعلام کرد.

به گزارش ایکنا؛ محمد ابراهیمی، مدیر مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود از برگزاری جشن‌های نیمه شعبان در این شهرستان خبر داد.
وی با بیان اینکه در روز نیمه شعبان، نمایشگاه، ایستگاه‌های فرهنگی و صلواتی مختلفی از سوی این مؤسسه فرهنگی در نقاط مختلف این شهر برپا می‌شود، تصریح کرد: برگزاری چنین جشن‌هایی در سطح شهر و اماکن مذهبی، باعث زنده نگه داشتن اعیاد و مناسبت‌های ملی و مذهبی در بین نسل نوجوان و جوان خواهد شد.


ابراهیمی اظهار کرد: به همین مناسبت مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین از روز سه‌شنبه، 11 اردیبهشت‌ماه تا پنجشنبه، 13 همین‌ ماه به‌مدت سه شب و از ساعت 20 مراسم جشن و سرور به همراه قرائت قرآن، ادعیه و سخنرانی را در دارالقرآن امام حسن مجتبی(ع) برگزار می‌کند.

 انتهای پیام