صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۰۸۲۱
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ دارالقرآن حسین‌بن علی(ع) در جشنواره فرهنگی، ورزشی و قرآنی یاقوت موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

به گزارش ایکنا؛ درنخستین دوره جشنواره قرآنی، فرهنگی و ورزشی یاقوت که از سوی سپاه ناحیه ولایت شهرستان تبریز در بهمن و اسفند‌ماه سال گذشته برگزار شد، برخی از مؤسسات و مراکر قرآنی در بخش قرآنی شرکت کردند.
در این راستا، بیش از 1500 متسابق بانو و آقا در سطح نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با یکدیگر به رقابت پرداختند. رشته‌های این مسابقه در بخش قرآنی شامل حفظ، قرائت، ترتیل، مداحی، ادعیه‌خوانی و اذان بود.


قرآن‌آموزان دارالقرآن حسین‌بن علی(ع) در رشته قرائت تحقیق این جشنواره موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند که اسامی آنها شامل وحید حسن‌زاده رتبه اول بالای ۱۶ سال، سالار صبور رتبه دوم، عرفان جاویدی رتبه اول زیر۱۶ سال، یوسف نوید رتبه دوم، امین زینالی رتبه سوم است.
انتهای پیام