صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۵۶۳۲
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۴

گروه بین‌الملل – کارگاه «معرفی منوی سفره افطار ایرانیان» در برلین (پایتخت آلمان) برگزار شد.

به گزارش ایکنا از آلمان؛ این رستوران ایرانی با هدف برندسازی آشپزخانه و سفره ایرانیان در آلمان با اغتنام از ماه رمضان این کارگاه را برگزار کرد. 16 نفر از کارشناسان رشته آشپزی و یکی از مقامات وزارت خارجه آلمان در این کارگاه رستوران حافظ حضور یافته و نظرات خود را درباره چگونگی معرفی غذای ایرانی به اروپایی‌ها ارائه دادند.

برگزارکنندگان کارگاه تلاش کردند با واکنش در برابر اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر این‌که رمضان فصل عطش و تشنگی مسلمانان است، تأکید کنند که این اخبار صحیح نیست و در ایام رمضان تنوع غذایی وجود داشته و تنها حجم غذا اندک است.

سفره و سنت افطار در این برنامه معرفی و به سؤالات شرکت‌کنندگان در این زمینه پاسخ داده شد. آش دوغ، بورانی، کوکو سبزی، خورشت به، ته چین، خورشت بادمجان و شله زرد از غذاهای معرفی‌شده در کارگاه بود.

چلوخورشت به

سبزی پلو

خورشت بادمجان

انتهای پیام