صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۷۸۳۱
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۱

گروه جامعه ــ کارگاه آموزش و ارتقای سواد رسانه‌ای ویژه فعالان قرآنی کشور امروز، پنجم خردادماه، از سوی بخش رسانه و فضای مجازی در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ کارگاه آموزش و ارتقای سواد رسانه‌ای ویژه فعالان قرآنی کشور امروز، پنجم خردادماه، از سوی بخش رسانه و فضای مجازی با حضور رجبی، مدرس دانشگاه در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلی تهران برگزار شد.

رجبی در ابتدای سخنان خود رسانه را شامل کتاب، رادیو، تلویزیون، روزنامه، نشریات و ... برشمرد و گفت: برای رسانه پنج وظیفه اطلاع‌رسانی، آموزش، ایجاد سرگرمی، انتقال میراث فرهنگی و ایجاد همبستگی اجتماعی می‌توان متصور شد.

وی با بیان اینکه از سال ۱۹۹۰ به بعد با نفوذ اینترنت، رسانه‌های جدیدی شکل گرفت و سرعت رشدشان چنان بود که نظریه‌پردازان نیز عقب ماندند، عنوان کرد: تغییر و تحولات رخ داده در عرصه رسانه طی ۱۰ سال گذشته بسیار سریع بوده است.

 رجبی میزان فروش لپ تاپ و تبلت را در سطح جهانی با افت روبرو دانست و گفت: در این میان تلفن‌های هوشمند بیشترین میزان فروش را پیدا کردند.

وی با بیان اینکه تلویزیون و رادیو با بودجه دولتی مدیریت می‌شوند به تبیین چرایی شکل گیری خبرگزاری‌ها و رسانه‌های خصوصی پرداخت و گفت: توسعه عقیده برای رسیدن به قدرت است، منفعت قدرت نیز در گام نخست ثروت و کسب درآمد محسوب می‌شود.

انتهای پیام