صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۸۳۰۰
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷

گروه بین‌الملل: سخنرانان یک نشست و ضیافت افطار در شهر اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان بر ضرورت اهتمام دانشگاه‌های جهان اسلام برای ترویج پیام حقیقی اسلام تاکید کردند.

 به گزارش ایکنا به نقل از اکسپرس تریبیون؛ این نشست تحت عنوان «میانه‌روی و رمضان»، دیروز(ششم خردادماه) در مؤسسه بین‌المللی علامه اقبال برای پژوهش و گفت‌وگو برگزار شد.

احمد یوسف درویش، رئیس دانشگاه بین‌المللی اسلامی اسلام‌آباد، ضمن سخنانی در این برنامه گفت: دانشگاه‌ها باید دائماً بر گسترش پیام صلح اسلام تاکید کنند.

وی افزود: دانشگاه‌ها باید جوانان را برای تبدیل شدن به سفیران صلح در جهان تربیت کنند.

درویش تصریح کرد: برادری، صلح و یکرنگی، پایه و اساس تمدن اسلامی را تشکیل می‌دهند و ترویج آن‌ها در سراسر جهان وظیفه دانشگاهیان مسلمان است.

یکی دیگر از سخنرانان نیز خواستار گردهمایی علما و اساتید دانشگا‌ه‌های جهان اسلام برای ترسیم نقشه راهی جهت ادغام آموزه‌های اسلام در برنامه‌های درسی دانشگاه‌ها شد.

 انتهای پیام