صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۹۶۴۸
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵

گروه بین‌الملل - به مناسبت ماه رمضان، سیدجاسم موسوی، از قاریان برجسته کشورمان در انجمن اسلامی چین آیاتی از کلام‌الله مجید را تلاوت کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ با هماهنگی رایزنی فرهنگی ایران در پکن، سیدجاسم موسوی، از قاریان برجسته کشورمان (10 خردادماه) در انجمن اسلامی چین آیاتی از کلام‌الله مجید را تلاوت کرد.

این انجمن اسلامی مراسم افطاری با حضور حسن یانگ فامینگ، رئیس انجمن اسلامی و طلاب و دانشجویان در این مکان برگزار کرد.

در این مراسم ابتدا تعدادی از طلاب به تلاوت قرآن کریم پرداختند و در ادامه، سرود سنتی مسلمانان چین برای خوش‌آمدگویی به ماه رمضان که دارای عبارات فارسی و عربی نیز است، همخوانی شد.

بنابر اعلام این خبر، سید جاسم موسوی بنابر دعوت انجمن اسلامی چین از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای تلاوت قرآن در مساجد و محافل مسلمانان در ماه رمضان به این کشور سفر کرده است.

انتهای پیام