صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۱۶۶۳
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲

مدیر کنسرسیوم بین‎المللی پرگس گفت:شرایط بین‌المللی خوب الزاما به معنای همراه بودن ایالات متحده نیست؛حداقل برای پرگس و صدها شرکت دیگر در دنیاکه تجارتی در جغرافیای آمریکا ندارند، محدودیت نیست.

به گزارش ایکنا، مهر نوشت: کالین رولی افزود: حضور در عرصه‌های اقتصادی جهان می‌طلبد که ریسک‌پذیر هم باشید، اگر قرار باشد کار اقتصادی بدون هیچ ریسکی انجام شود، شاید اصلا نوبت به کار کردن شما نرسد.

وی درباره امضای توافقنامه همکاری (HOA) برای توسعه میدان نفتی کرنج که میان کنسرسیوم بین‌المللی پرگس (P.I.C) و شرکت ملی مناطق نفت‎خیز جنوب امضا شده است گفت: مهم‌ترین بخش‌های شرح کار این قرارداد، فشارافزایی مخزن تا فشار اولیه با افزایش حدود سه برابری تزریق گاز در قیاس با وضعت کنونی، ساخت ایستگاه‌های تزریق گاز با ظرفیت ۸۰۰ میلیون فوت مکعب در روز، ساخت تأسیسات جمع‌آوری و انتقال گاز همراه با ظرفیت ۲۸۰ میلیون فوت مکعب در روز، ساخت کارخانه نمک‌زدایی با ظرفیت ۱۱۰ هزار بشکه در روز، حفاری ۳۵ حلقه چاه در مخازن آسماری و پابده (شامل چاه‌های تولیدی عمودی، انحرافی و افقی، مشاهده‌ای، تزریق گاز و تزریق پساب)، حفاری ۲ حلقه چاه توصیفی در مخزن پر فشار گازی خامی با هدف پتانسیل‌سنجی تولید گاز از این مخزن، تعمیر ۱۵ حلقه چاه با دکل و بهینه‌سازی چاه‌ها و تأسیسات موجود است.

رولی ادامه داد: همچنین به‌منظور تهیه برنامه جامع ازدیاد برداشت (EOR)، شبیه‌سازی و اجرای پایلوت در میدان کرنج به مدت پنج سال انجام می شود که در نتیجه این مطالعات، پروژه جامع ازدیاد برداشت اجرا خواهد شد.

وی همکاری با شرکت‌های ایرانی سازنده تجهیزات را از برنامه‎های کنسرسیوم پرگس در اجرای طرح توسعه کرنج عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح ضمن افزایش ظرفیت تولید نفت خام، زمینه‌های اشتغال گسترده در استان خوزستان ایجاد می‌شود و بازار کار مناسبی به وجود خواهد آمد.