صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۱۷۳۴
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۲

گروه فعالیت های قرآنی - یک روحانی برجسته آذربایجان غربی گفت: کتاب های قرآنی باید طبق سلیقه نسل جوان تدوین و منتشر شوند تا جوانان بتوانند کتابهای قرآنی متناسب با نظرات خودشان را بیابند.

حجت الاسلام والمسلمین شیخ کاظم سلامتی روحانی برجسته آذربایجان غربی در گفت و گو با ایکنا از آذربایجان غربی درخصوص برگزاری نخستین دوره نمایشگاه کتب و نرم افزار علوم قرآنی در ارومیه اظهار کرد: نمایشگاه به شرطی می تواند موفق باشد که کتب قرآنی برای استفاده تمام سنین تهیه گردد.

وی افزود: متاسفانه فرهنگ کتابخوانی در کشور از سطح بسیار پایینی برخوردار بوده و در این مورد باید تبلیغات گسترده صورت گیرد که این مورد بسیار کمرنگ است.

حجت الاسلام والمسلمین سلامتی با اشاره به تغییر سلایق جوانان امروزی خاطرنشان کرد: یکی از راههای تشویق نسل جوان به سمت کتابهای قرآنی تدوین و نشر کتابها طبق سلیقه آنان است.

انتهای پیام