صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۲۳۲۴
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۹

گروه بین‌الملل - پربیننده‌ترین شبکه‌های تلویزیونی پاکستان (جیو، آج و ساچ) و مساجد و مراکز دینی مسلمانان در کراچی، در ایام رمضان میزبان قاری و گروه تواشیح قرآنی «تسنیم» از ایران اسلامی بوده‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ این شبکه‌ها در برنامه‌های تلویزیونی زنده در چهار نوبت، اجراهای متعدد فعالان قرآنی ایرانی را به نمایش گذاشتند.

شبکه‌های مورد اشاره علاوه بر پخش زنده این اجراها، به صورت مکرر ضبط این اجراهای قرآنی را بازپخش كردند.

همچنین قاری و گروه تواشیح اعزامی از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مراکز قرآنی و مساجد بزرگ کراچی برنامه‌های متنوعی را اجرا كردند که بسیار مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

گروه تواشیح قرآنی «تسنیم» علیرغم حضور یک هفته‌ای خویش در کراچی با اجرای برنامه‌های تدارک و تنظیم شده از سوی خانه فرهنگ ایران، توانست اجراهای موفق و متعددی را برگزار كند.

انتهای پیام