صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۴۷۰۲
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲

گروه هنر ــ گعده این هفته فیلمسازان جوان سینمای انقلاب به نمایش و نقد و بررسی مستند «دیوار گتو» به کارگردانی حجت‌الاسلام محسن نقی‌زاده اختصاص دارد.

به گزارش ایکنا، در پانزدهمین گعده هفتگی فیلمسازان جوان سینمای انقلاب که از طرف دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار برگزار می‌شود، مستند «دیوار گتو» به کارگردانی حجت‌الاسلام محسن نقی‌زاده با حضور کارشناسان، نقد و بررسی می‌شود. مستند 40 دقیقه‌ای «دیوار گتو» ضمن پرداختن به تاریخ و سرگذشت یهودیان، چگونگی تشکیل و تاسیس کشور جعلی اسراییل در فلسطین اشغالی را بررسی می‌کند.

بر اساس این گزارش، در این برنامه علی عبدی و محمدحسین خوش بیان به عنوان کارشناس و منتقد حضور خواهند داشت. گعده این هفته فیلمسازان جوان سینمای انقلاب دوشنبه 4 تیرماه ماه از ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷ در حسینیه هنر برگزار می‌شود.

انتهای پیام