صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۵۶۷۱
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۳

گروه معارف - مدیرکل حج و زیارت البرز گفت: اعزام اولین کاروان البرزی به مدینه منوره را ۲۸ تیرماه اعلام کرد و گفت: آخرین گروه کاروان حجاج این استان، ۲۳ شهریور به میهن باز می‌گردند.

به گزارش ایکنا از البرز، عباس دمیرچی، پنجم تیرماه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: امسال یک هزارو 130 نفر از استان البرز در قالب هشت کاروان ، چهار کاروان مدینه قبل و چهار کاروان نیز مدینه بعد به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.
وی افزود: یکی از ارکان مهم سفرحج موضوع آموزش زائران پیش از اعزام است ،که این مهم با دقت کامل در حال انجام است.
دمیرچی بیان کرد: برگزاری صحیح و دقیق جلسات توجیهی زائران قبل از عزیمت و حین سفر برای بالابردن شناخت و فراهم کردن آمادگی‌های ذهنی، روحی زائران بیت الله الحرام برای شرکت در ضیافت عظیم الهی در موسم حج از دغدغه اصلی مدیران و روحانیون کاروان‌هاست .
این مسئول، حضور مستمر نماینده وبازرس سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری در این جلسات را برای رصد و ارزیابی نکات آموزشی و احکام مهم برشمرد و تاکید کرد: فعالیت کاروان‌ها پیش از سفر و حین سفر مورد ارزیابی دقیق کارشناسان و بازرسان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: معاینات و آزمایشات پزشکی حجاج به پایان رسیده و زائران در مرحله انجام واکسیناسیون مننژیت هستند.
این مقام مسئول مهم‌ترین موضوعات آموزشی در این جلسات را بیان احکام و مناسک حج، امنیت در سفر، بیان نکات درمانی و بهداشتی و کمک‌های اولیه، تاریخ و اماکن مقدس ، اخلاق و آداب مهارت‌های زندگی برشمرد.
مدیرکل حج و زیارت استان البرز اعزام اولین کاروان استان البرز را 28 تیر به مدینه منوره اعلام کرد و گفت: آخرین گروه کاروان حجاج استان البرز نیز 23 شهریور به میهن باز می‌گردند.
انتهای پیام./