صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۷۶۲۰
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ رئیس دفتر قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی در مرحله نهایی ویژه دانش‌آموزان دختر و پسر در یاسوج در حال برگزاری است.

لطف‌الله تقی‌پور، رئیس دفتر قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی در مرحله نهایی ویژه 200 نفر دانش آموز دختر و پسر در یاسوج در شته‌های قرائت، ترتیل، حفظ 5، 10 و 20 جزء و کل در حال برگزاری است.
وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات یه مدت 3 روز در حال برگزاری است، افزود: از نفرات اول تا سوم تجلیل می‌شود و رتبه‌های اول یکم مردادماه به مسابقات کشوری در تهران راه می‌یابند.
رئیس دفتر قرآن و عترت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد اجرای طرح الگوی تلاوت را از دیگر برنامه‌های در دست اقدام اعلام کرد.
انتهای پیام