صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۸۳۱۲
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۹
به زبان سندی صورت گرفت؛

گروه بین‌الملل - کتاب «صحیفه سجادیه» با همکاری خانه فرهنگ ایران در «حیدرآباد» پاکستان به زبان سندی منتشر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ کتاب «صحیفه سجادیه» با همکاری خانه فرهنگ ایران در حیدرآباد، انتشارات اصغریه و پشتیبانی مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به زبان سندی ترجمه و منتشر شد.

این کتاب به شیوه‌ای روان توسط «مشتاق مسرور باریچو» به زبان سندی ترجمه و در قالب طرح تاپ در اختیار علاقمندان به فرهنگ و معارف اهل بیت(ع) قرار گرفته است.

بنابر اعلام این خبر، این کتاب که متن ترجمه سندی آن در کنار متنی عربی نوشته شده؛ در 438 صفحه و تیراژ 1000 نسخه توسط انتشارات اصغریه برای اولین بار در پاکستان به زبان سندی ترجمه و چاپ شده است.

انتهای پیام