صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۲۸۵۱۰
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲
مدیر مؤسسه بهشت بندرعباس؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مدیر مؤسسه بهشت از احداث مدرسه تخصصی قرآن از پیش دبستان تا پایه ششم خبر داد.

معصومه امین‌زاده، مدیر مؤسسه بهشت بندرعباس در گفت‌وگو با ایکنا؛ ضمن بیان این خبر گفت: این مؤسسه از سال ۸۹ با اخذ مجوز از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان و سازمان تبلیغات اسلامی آغاز به‌کار کرده است.
امین‌زاده ادامه داد: در ترم تابستان 300 قرآن‌آموز در کلاس‌های قرآن شرکت کرده‌اند و 14 مربی در این کلاس‌ها حضور دارند.
مدیر مؤسسه بهشت در ادامه با اشاره به برنامه‌ها و دوره‌های قرآنی برگزار شده در ماه مبارک رمضان ادامه داد: در ماه مبارک رمضان مراسم جزءخوانی قرآن برگزار کردیم که در این مراسم در طی ماه مبارک رمضان 15 بار قرآن را ختم کردیم.
امین‌زاده در ادامه افزود: در ماه مبارک رمضان مجمع خیران قرآنی را برپا کردیم. همچنین اطعام ایتام روزه‌اولیها و اهدای جوایز به 30 نفر از کودکان یتیم و برگزاری جشن عید فطر در مؤسسه بهشت از جمله فعالیت‌های این مؤسسه در ماه مبارک رمضان است.
وی بیان کرد: یکی از کارهای این مؤسسه احداث مدرسه تخصصی قرآن از پیش دبستان تا پایه ششم است.
امین‌زاده گفت: این مؤسسه در بندرعباس، دامایه، شهرک آسمان، خیابان پرواز، پرواز 10 واقع شده است و در کل سه شعبه دارد که دو شعبه آن در بندرعباس قرار دارد و یک شعبه آن در حاجی‌آباد واقع شده است.
امین‌زاده با بیان استقبال از کلاس‌های این مؤسسه اظهار کرد: این مؤسسه دوره‌های آموزش قرآن مانند حفظ خردسالان، حفظ نوجوانان، حفظ بزرگسالان، روخوانی، روانخوانی، تجوید تا سطح 4، مفاهیم تا سطح 3، تفسیر قرآن کریم را برگزار می‌کند.
مدیر مؤسسه بهشت بیان کرد: مؤسسات ما بعد از سالها به دلیل مشکلات مالی در شُرف تعطیلی هستند و ما نیاز به حمایت مالی مسئولان داریم. از مسئولان می‌خواهیم حافظان قرآن را تشویق کنند و با حمایت مالی به ما در برگزاری اردو و همچنین برگزاری دوره‌های تخصصی برای مربیان حمایت کنند.
انتهای پیام