صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۱۸۶۳
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷

گروه ادب ــ برگزیدگان سوگواره شعر «در سوگ آفتاب» همزمان با میلاد امام رضا(ع) معرفی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ سازمان بسیج هنرمندان تهران بزرگ همزمان با میلاد حضرت امام رضا(ع)، مراسم اختتامیه برنامه‌های مناسبتی بیست و نهمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) را در بخش برگزار می‌کند.
مراسم اختتامیه سوگواره شعر «در سوگ آفتاب» که با حضور شعرای تهران بزرگ و استان‌های تهران، سمنان، قم، اراک، اصفهان، قزوین و البرز برگزار می‌شود، پس از داوری از میان 300 اثر دریافتی مرتبط با سبک زندگی معمار کبیر انقلاب اسلامی،10 اثر برگزیده شد که جوایز نفیسی به آنها اهدا می‌شود.
بخش دیگری از این برنامه به معرفی آثار برگزیده «یاران محراب» در حوزه عکس با موضوع امام خمینی(ره) و شهید حججی و دفاع مقدس اختصاص می‌یابد که با مشارکت نوعی مقاومت بسیح سپاه تهران بزرگ برگزار می‌شود. در این راستا به پنج اثر برگزیده جوایز ارزنده، لوح تقدیر و تندیس اهدا می‌شود.
یادآور می‌شود، این مراسم سوم مردادماه در روز پایانی دهه کرامت از ساعت 9 صبح در سال شهید رشادی حسینیه فاطمه الزهرا(س) سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ برگزار می‌شود.
انتهای پیام