صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۲۸۴۷
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ـ در سی و یکمین نشست «با یاوران وحی» به معرفی مؤسسه قرآنی یاران شهید نواب صفوی پرداخته می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ این خبرگزاری در راستای رسالت و اشاعه فرهنگ قرآنی در حوزه‌های مختلف قرآنی، ادبی، سیاسی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و ... و همچنین نیازسنجی مخاطبان و ضرورت‌های تبیین مفاهیم قرآنی و بیان دغدغه‌های مؤسسات قرآنی ـ مردمی و آشنایی مخاطبان خود با فعالیت‌های این تشکل‌های قرآنی ـ مردمی سلسله نشست‌هایی را با عنوان «با یاوران وحی» برگزار می‌کند.
لذا در سی و یکمین نشستی که فردا، سوم مردادماه برپا می‌شود، به معرفی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی یاران شهید نواب صفوی با مدیریت زال‌نژاد پرداخته می‌شود. طی این جلسه به بیان عملکرد‌ها و گزارشی از فعالیت‌های این مؤسسه از بدو تأسیس تاکنون و همچنین چشم‌اندازی از فعالیت‌هایش در سال‌‌های آینده و بیان دغدغه‌ها و درخواست‌هایشان از مسئولان مربوطه پرداخته می‌شود.
یادآور می‌شود، سی و یکمین نشست «با یاوران وحی» ساعت 10 صبح با حضور مجید خدایاری، مسئول آموزش مؤسسه قرآنی یاران شهید نواب صفوی در خبرگزاری ایکنا واقع در خیابان انقلاب، خیابان قدس، خیابان بزرگمهر، پلاک ۸۵ برپا می‌شود.
انتهای پیام