صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۳۶۴۱
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱

گروه بین‌الملل ـ نخستین دوره آموزشی داوری در مسابقات قرآن کریم ویژه بانوان در عراق به همت مرکز ملی علوم قرآن این کشور برگزار شد.

رافع العامری، مدیر مرکز ملی علوم قرآن وابسته به اداره اوقاف شیعیان عراق با اعلام این خبر به ایکنا گفت: آیین اختتامیه این دوره، دیروز(4 مردادماه) با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط دالیا فاضل، از بانوان قاری عراق آغاز شد.

وی افزود: داوران زن عراقی در این دوره با قواعد و احکام تجوید و وقف و ابتدا براساس آیین‌نامه‌های بین‌المللی آشنا شدند.

در پایان این مراسم، به بانوان حاضر در این دوره، لوح‌های تقدیر اهدا شد و حاج علی عبدالستار خفاجی، از قراء و مداحان عراقی به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در مدح اهل بیت(علیهم السلام) مدیحه‌سرایی کرد.

رافع العامری، مدیر مرکز ملی علوم قرآن عراق نیز ضمن سخنانی در آیین اختتامیه این دوره گفت: این دوره‌های آموزشی نقش مهمی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی اساتید زن تجوید و آشنایی آن‌ها با مهارت‌های داروی براساس آیین‌نامه‌های بین‌المللی دارد.

وی همچنین، از برپایی دوره‌های مشابه برای داوران و اساتید قرآنی در بخش آقایان خبر داد.

انتهای پیام