صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۴۲۱۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰

کانون خبرنگاران نبأ ــ برنامه «چراغ مطالعه» با معرفی کتاب «چشم جنگ» خاطرات دیدبان لشکر ۵ نصر خراسان را بازگو می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، برنامه «چراغ مطالعه» در تاریخ هشتم مردادماه با معرفی کتاب «چشم جنگ» به روی آنتن می‌رود.
در کتاب «چشم جنگ»، خاطرات شفاهی فرید محمدی‌‌مقدم، دیدبان لشکر ۵ نصر خراسان، توسط محمد‌مهدی خالقی به رشته تحریر درآمده است. این کتاب، اولین کتاب تاریخ شفاهی فرماندهان و رزمندگان استان خراسان است.
مهم‌ترین ویژگی خاطرات فرید محمدی‌مقدم در کتاب «چشم جنگ» صداقت و راستی تمام در ذکر خاطرات و ارائه تحلیل‌هاست. این صداقت تمام طوری است که گاهی می‌توان با سطور کتاب گریست و گاهی از ته دل خندید.
برنامه «چراغ مطالعه» به همت گروه معارف فرهنگ و جامعه طراحی و تولید می‌شود که تهیه و سردبیری این برنامه را حسن توکلی‌زاده و اجرای آن را علی فرحناک برعهده دارد.
این برنامه روزهای زوج ساعت ۱۳:۲۰ از رادیو معارف به روی آنتن می‌رود.
علی حسن‌زاده
انتهای پیام