صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۴۴۶۶
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹

گروه فعالیت‌های قرآنی - رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شوط و پلدشت از ثبت وقف جدید در این شهرستان‌ها خبر داد و گفت: پنجمین وقف جدید در شهرستان شوط و پلدشت با نیت توسعه مسجد به ثبت رسید.

حسن‌زاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شوط و پلدشت در گفت و گو با ایکنا از آذربایجان غربی، بیان کرد: همزمان با دهه کرامت یک قطعه زمین به مساحت 300 متر مربع جهت توسعه حیاط مسجد روستای ایلانلو در این شهرستان ها وقف شد.

وی ادامه داد: ارزش تقریبی این قطعه زمین 45 میلیون ریال بوده و با نیت انتفاعی وقف گردیده و به این ترتیب پنجمین وقف این شهرستان ها در سال جدید به ثبت رسید.
حسن زاده افزود: وقف می‌تواند گره‌های بی‌ شماری را در جامعه باز کند و اگر نیت وقف‌ های خیرین نیازهای روز جامعه باشد، بی‌شک تأثیرگذاری بیشتری در جامعه خواهد داشت.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شوط و پلدشت یادآور شد: وقف در حوزه قرآن، تبلیغ دین و سلامت از جمله نیازهای روز جامعه بوده که با وقف در این زمینه‌ها می توان از مشکلات بسیاری گره گشایی کرد.
انتهای پیام