صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۵۴۸۶
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹

یک مقام آگاه انتقال بخشی از کالاهای گروه اول به گروه دوم، تامین ارز گروه کالایی دوم از طریق بازار ثانویه و عرضه ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی و فولادی را از اصلی‌ترین محورهای بسته ارزی دولت عنوان کرد.

به گزارش ایکنا، یک مقام آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به محورهای بسته ارزی دولت اظهار داشت: همانطور که به نوعی در خبرهای رسانه‌ها به آن پرداخته شده است کلیت بسته ارزی جدید دولت افزایش و تعمیق بازار ثانویه ارزی است.

وی افزود: براساس این برنامه قرار است ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی و فولاد که رقم قابل توجهی را شامل می‌شود در بازار ثانویه ارزی عرضه شود از طرف دیگر گروه کالایی دوم نیاز ارزی خود را از این بازار تامین کند.

این مقام آگاه تصریح کرد: هم اکنون 50 درصد از واردات کشور کالاهای گروه اول را در بر می‌گیرد و به همین دلیل یکی از برنامه‌ها که هم اکنون در حال بررسی کارشناسی است این است که بخشی از کالاهای گروه یک به گروه دوم منتقل شود تا تعداد بیشتری از کالاها با ارز به نرخ قیمت رسمی تعیین شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا صرافی‌ها در این بسته مجددا فعالیت‌ عادی خود را آغاز می‌کنند گفت: یکی از موضوعاتی که در حال بحث و بررسی است همین فعالیت‌ صرافی‌ها است اما هنوز این موضوع به تصمیم نهایی نرسیده است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره تغییر قیمت ارز پایه از 4200 به 5500 گفت: این سناریو طرفداران جدی در دولت ندارد و بعید است چنین سناریویی جدی گرفته شود.

وی درخصوص زمان نهایی شدن سیاست‌های جدید ارزی گفت: با توجه به تغییر و تحول مدیریتی در بانک مرکزی و همچنین مباحث مطرح در بسته به نظر می‌رسد بسته ارزی بانک مرکزی و دولت تا اواخر هفته آینده نهایی و اعلام شود.

انتهای پیام/