صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۵۸۱۵
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲

گروه بین‌الملل ــ دولت قطر به سربازان ترکیه در مرکز آموزش زبان عربی به غیرعرب‌زبانان دوحه، زبان عربی می‌آموزد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الخلیج؛ وزارت دفاع قطر اعلام کرد: گروه جدیدی از نیروهای نظامی ترکیه در مرکز آموزش زبان عربی به غیر عرب زبانان دوحه، زبان عربی را یاد گرفتند.

این اقدام قطر گمانه‌زنی‌ها، اعتراضات و مخالفت‌هایی را به دنبال داشت. برخی از تحلیل‌گران معتقدند که این کار موجب عزلت قطر از جهان عربی خواهد شد.

گروه دیگری از تحلیل‌گران بر این باورند که برگزاری دوره‌های آموزش عربی به سربازان ترکیه مقدمه‌ای برای پیوستن نیروهای نظامی این کشور به ارتش قطر و در نتیجه تشکیل قدرتی برای حمایت از دولت قطر است.

در مقابل، عده دیگری از مخالفان این طرح نیز معتقدند که در صورت پیوستن سربازان ترکیه به ارتش قطر، دولت ترکیه امکان کنترل ارتش قطر را خواهد داشت. این عده همچنین معتقدند که طرح آموزش زبان عربی به سربازان ترکیه، جزئی از برنامه داخلی ارتش ترکیه نیست.

 انتهای پیام