صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۶۶۶۲
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۹

گروه بین‌الملل ـ يك مؤسسه قرآنی ویژه شیعیان در شرق عربستان از آمادگی خود برای اجرای طرح تصحیح تلاوت سوره حمد و سوره‌های کوتاه قرآن برای زائران بیت‌الله الحرام خبر داد.

 به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری قرآنی قاف؛ همزمان با فرارسیدن موسم حج تمتع، شورای قرآنی «البیان» در استان شیعه‌نشین قطیف واقع در شرق عربستان، از آمادگی خود برای اجرای طرح تصحیح تلاوت سوره حمد و سوره‌های کوتاه قرآن کریم ویژه زائران بیت‌الله الحرام خبر داد.

احمد عبدالجلیل غاوی، عضو شورای قرآنی «البیان» در قطیف عربستان در این باره توضیح داد: این اقدام در راستای فعالیت‌های این مرکز در خدمت به میهمانان خانه خدا در موسم حج و از طریق اپلیکیشن واتس‌آپ صورت می‌گیرد.

پیش از این نیز کمیته «هدی القرآن» وابسته به انجمن «صفا» در شهر «صفوی» واقع در شمال استان شیعه‌نشین قطیف، از آمادگی خود برای اجرای طرحی در زمینه تصحیح تلاوت سوره‌های قرآن برای حجاج خانه خدا و با هدف تضمین صحیح بودن حج آنها خبرداد.

انتهای پیام