صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۸۰۷۳
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۹

گروه جهاد و حماسه ــ کاروان ویژه حج جانبازان آماده آغاز مراسم اصلی و استقرار در عرفه، حرکت به مشعر و استقرار در سرزمین منا برای انجام مناسک حج تمتع از 8 ذی الحجه (دوشنبه 29 مردادماه) است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، برنامه‌های کاروان ویژه حج جانبازان در آستانه آغاز مناسک حج تمتع در صحرای عرفات، مشعر و سرزمین منا به این صورت است که این کاروان از امروز دوشنبه 22 مردادماه آماده آغاز مراسم اصلی و استقرار در عرفه، حرکت به مشعر و استقرار در سرزمین منا برای انجام مناسک حج تمتع است.
اقامه نماز هر روزه با حضور جانبازان و همراهان در نمازخانه هتل دارالخدیجه برپا است و جلسات فرهنگی و تشریح احکام روزانه از ساعت 18 تا نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود، همچنین کلاس‌های سلامت روانی روزهای زوج از ساعت 17 تا 18 در نمازخانه هتل تشکیل می‌شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشد یزدی و حاج مهدی سماواتی مداح اهل‌بیت (ع) روز جمعه در جمع کاروان جانبازان حضور خواهد داشت و زیارت دوره و بازدید از جبل النور (غار حرا) و قبرستان ابی‌طالب از برنامه‌های آتی کاروان ویژه حج جانبازان خواهد بود.

 

 

انتهای پیام