صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۸۵۰۸
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالمبین‌ دوره‌های آموزش عمومی قرآن را در ترم تابستان برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالمبین، برای قرآن‌آموزان نوجوان و بزرگسالان برنامه‌های متنوع قرآنی در حوزه آموزش عمومی قرآن را در ترم تابستان برگزار کرده است که می‌توان به برخی از آنها اشاره کرد.
یکی از دوره‌هایی که در مکان مؤسسه اجرا می‌شود، کلاس تفسیر قرآن است که طی روزهای شنبه از ساعت 8:30 تا 10 ویژه دبیران و مربیان برگزار می‌شود. در این دوره آموزشی تعداد 70 نفر حضور داشته که واثقیان ارائه مباحث را برعهده دارد.
در این راستا، دوره آموزش حفظ قرآن کریم با حضور 10 نفر از علاقه‌مندان توسط ستوده نیا از مربیان حافظ کل در روزهای سه شنبه در حال برگزاری است و در حال حاضر در مرحله حفظ یک جزء قرآن کریم قرار دارند.
همچنین دوره آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن در روزهای یکشنبه و پنجشنبه و دوره آموزشی هنر و طراحی نیز برای نوجوانان اجرا می‌شود.
مؤسسه نورالمبین برای اجرای طرح ملی 1452 با محوریت جزء سی‌ام قرآن کریم در ترم پائیز(بینه تا طارق) از قرآن‌آموزان ثبت نام می‌کند که علاقه‌مندان می‌توانند به خیابان رباط دوم، مقابل تقاطع دوم مراجعه کنند.
انتهای پیام