صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۹۶۹۱
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸

گروه هنر ــ دبير شوراي معارف سيما از پخش دعاي پر فيض عرفه از شبكه‌هاي مختلف سيما خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومي صداوسيما، محمدحسين محمدزاده مدير شبكه قرآن و معارف و دبير شوراي معارف سيما از پخش دعاي پرفيض عرفه در شبكه‌هاي مختلف سيما خبر داد.

بر اساس اين گزارش، شبكه يك سيما دعاي عرفه امام حسين(ع) را از صحراي عرفات و شبكه دو نيز اين دعاي معنوي را با نواي حاج محمود كريمي از حرم مطهر امام رضا(ع) به روي آنتن خواهند برد. پخش دعاي عرفه با نواي حاج محمد رضا طاهري از كربلاي معلي در دستور كار شبكه سه سيما قرار دارد.

شبكه چهار سيما اين مراسم را از حرم حضرت معصومه(س) و شبكه پنج از حرم حضرت عبدالعظيم حسني(ع) با دعاخواني حجج اسلام والمسلمين محمدپور و منصور باقربيگ پوشش خواهند داد.

شبكه قرآن و معارف سيما نيز مراسم ويژه قرائت دعاي عرفه را از حرم اميرالمومنين علي (ع) و با نواي مداح اهل بيت (ع) حجت الاسلام والمسلمين پورموسوي به روي آنتن مي‌برد.

همچنين قرار است، شبكه افق اين مراسم را از دانشگاه تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمين پناهيان و شبكه آموزش از مسجد مقدس جمكران با دعاخواني حجت الاسلام والمسلمين ميرزامحمدي پخش كنند.

انتهای پیام