صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۳۹۹۴۲
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۶

گروه بین‌الملل ـ حجاج بیت‌الله الحرام امروز با حضور در صحرای عرفات خود را برای انجام یکی از ارکان بزرگ حج آماده می‌کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع؛ حجاج بیت‌الله الحرام پس از بیتوته در سرزمین منا، از صبح امروز (29 مردادماه)به سمت عرفات حرکت کردند.

حجاج با رساندن خود به کوه «جبل الرحمة» برای انجام یکی از ارکان بزرگ حج آماده می‌شوند.

زائران خانه خدا نماز ظهر و عصر را در کنار جبل الرحمة اقامه کرده و دعای عرفات را زمزمه می‎کنند.

حجاج با غروب خورشید به سمت مزدلفه(مشعر الحرام) حرکت می‌کنند.

حجاج پس از طلوع آفتاب روز دهم ذی‌الحجه(عید قربان) برای انجام بقیه اعمال حج از مشعرالحرام بیرون می‌آیند و روانه منا(سرزمینی واقع بین دو رشته کوه، نزدیک مشعرالحرام) می‌شوند و نخستین عمل از اعمال منا را که رمی جمره عقبه است انجام می‌دهند.

در آخر منا ۳ ستون سنگی وجود دارد که نخستین ستون، «جمره اُولی» و دومین آنها «جمره وُسطی» و سومی را «جمره عُقبی یا عَقَبه» می‌نامند؛ بنابراین اولین کار واجب در روز عید قربان زدن هفت عدد ریگ به جمره عقبه است.
 
حجاج پس از سنگ زدن به جمره عقبه، برای انجام یکی دیگر از واجبات حج، به قربانگاه می‌روند و یک شتر، یا گاو، یا گوسفند قربانی می‌کنند.
 
انتهای پیام