صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۰۷۵۲
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۱

گروه بین‌الملل - «طارق خوری» نماینده مجلس اردن، از عربستان سعودی درباره چگونگی اداره امور حج، انتقاد کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الوطن؛ «طارق خوری» نماینده مجلس اردن با انتشار بیانیه‌ای در صفحه شخصی خود در فیسبوک، ضمن انتقاد شدید از عربستان در موضوع حج خواستار خروج حج از مدیریت و نظارت این کشور شد.

وی با بیان اینکه باید درباره اداره مراسم حج توسط عربستان بازنگری کنیم، تأکید کرد: عربستان حق ندارد این رکن عظیم اسلام را با اهداف تجاری و سیاسی در آمیزد.

خوری همچنین اظهار کرد: برای خارج کردن حج از اداره و نظارت عربستان باید هیأتی از علمای مسلمان در سطح بین المللی تشکیل شود، امر نظارت بر امور حج را به دست گیرند، اصول واضحی برای صدور جواز حج وضع کنند، اوضاع اقتصادی مسلمانان را هم در نظر بگیرند و یک چهارم از در آمد حج را به فقرای مسلمان اختصاص دهند.  

وی افزود: هیأت مشرف بر امور حج همچنین باید از حج برای آگاه کردن مسلمانان جهان نسبت به حقیقت اسلام محمدی تلاش کنند و در جهت گسترش رحمت و گرامی داشتن نقش جهاد در آزادسازی کشورها از اشغال و ستم، بکوشند.

انتهای پیام