صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۱۰۰۳
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۷

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ حافظان، قاریان و اساتید قرآنی منطقه تختی تهران با حضور جمعی از مسئولان سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ تجلیل شدند.

به گزارش ایکنا؛ مراسم تجلیل از ۴۰ نفر از قاریان، حافظان و استادان قرآن کریم در مسجدالرضا(ع) محله تختی تهران و به همت مرکز قرآن و عترت ناحیه بسیج شهید رجایی و شورای فرهنگی مسجدالرضا(ع) برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ، فرمانده ناحیه بسیج شهید رجائی و حضور باشکوه مردم قرآن‌دوست محله تختی برگزارشد از فعالان قرآنی این محله تجلیل به‌عمل آمد.
در این مراسم از حافظان برتر دارالقرآن امام رضا(ع) که حافظ یک جزء تا کل قرآن بودند در دو بخش بانوان و آقایان تجلیل شد. همچنین از قاریان ممتاز منطقه ۱۶ تهران که قرآن‌آموخته این دارالقرآن بوده‌ و رتبه منطقه‌ای دریافت کرده‌اند نیز تجلیل شد.
یادآور می‌شود این مراسم به مناسبت عید سعید قربان و در شامگاه این روز برگزار شد.

انتهای پیام