صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۲۸۷۸
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۸

گروه بین‌الملل ـ مرکز اسلامی الازهر در پیامی، سرکوب اعتراضات شهروندان فلسطینی ساکن در منطقه جبل الریسان واقع در غرب شهر «رام الله» توسط نظامیان اسرائیلی را به شدت محکوم کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری روسیا الیوم؛ الازهر مصر ضمن محکوم کردن سرکوب اعتراضات شهروندان فلسطینی در منطقه جبل الریسان توسط نظامیان اسرائیلی، این گونه اقدامات را نقض فاحش قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی توصیف کرد.

الازهر با تاکید بر حمایت کامل خود از ملت فلسطین و مقاومت فلسطینیان برای آزادسازی سرزمین و مقدسات خود، تصریح کرد: جامعه بین‌الملل و نهادهای وابسته به آن باید به وظایف قانونی و اخلاقی خود برای توقف شهرک‌سازی و مصادره زمین‌هایی که راه‎های ارتباطی کرانه باختری را قطع کرده و ثروت‎های آن را به غارت می‎برد، عمل کنند.

گفتنی است، در پی تلاش اسرائیل برای ایجاد شهرک جدیدی در کرانه باختری، جوانان فلسطینی روز پنجشنبه (8 شهریورماه) در اعتراض به مصادره زمین‌های خود با تعدادی از شهرک نشینان و نظامیان صهیونیست در شمال غرب رام‌الله درگیر شدند.

 این درگیری چندین مجروح به دنبال داشت که ولید عساف، رئیس هیات مقابله با دیوار حائل و شهرک سازی صهیونیستی نیز در میان مجروحان دیده می‎شد.

انتهای پیام