صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۳۰۳۴
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۹
در وصف ویژگی‌های امام هفتم(ع)؛

گروه معارف- امام جمعه سلطانیه در مورد ویژگی‌های امام موسی‌بن جعفر(ع) گفت: صبر، سازش‌ناپذیری با حکومت غاصب و نهضت علمی در جامعه از شاخص‌های مهم شخصیتی و رفتار این امام بزرگوار است.

حجت‌الاسلام محمد نوری در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان ضمن تبریک به مناسبت ولادت با سعادت باب الحوائج امام موسی بن جعفر اظهار کرد: همه امامان با توجه به شرایط حاکم بر جامعه، رویکردهای متناسب با زمان را اتخاذ می‌کردند.
وی با اشاره به اینکه امام علی(ع) در زمان خود در جهاد شرکت داشت و  ۲۵ سال سکوت کرد، گفت: قیام امام حسین(ع) و قیام علمی امام جعفر صادق(ع) و امام باقر(ع) متناسب با شرایط زمان انجام می‌شد.
امام جمعه سلطانیه با اشاره به اینکه زمان امامت امام موسی کاظم(ع) مصادف با انقراض بنی‌امیه و روی کار آمدن بنی عباس بود، خاطرنشان کرد: پس از تثبیت قدرت بنی عباس این امام بزرگوار را کنترل کرد و با توجه به اینکه امام موسی بن جعفر(ع) سازش‌ناپذیر بود و حاضر به همکاری و تمکین بنی عباس نبود، این امام را زندانی کردند.
وی یادآور شد: امام موسی بن جعفر(ع) ۲۰ سال خارج از زندان نهضت علمی پدر و جدش را ادامه داد؛ صبر، حوصله و کنترل خشم از ویژگی‌های بارز این امام معصوم بود. این امام علاوه بر پناهگاه شیعیان و محرومان مبارزه سیاسی به تمام معنای با حاکمیت داشتند.
نوری با بیان اینکه کثیرالاولاد بودن یکی دیگر از ویژگی‌های امام هفتم شیعیان است، عنوان کرد: 2 اسوه و یادگار ارزشمند از این امام در ایران هستند و مردم از وجود با برکت امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در ایران بهره‌مند هستند که بر قلبهای انسان‌ها حکومت می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که هارون‌الرشید امام موسی بن جعفر(ع) را به یک صحرای عظیم دعوت کرد که در آن نیروها رژه می‌رفتند و می‌خواست قدرت خود را به رخ بکشد، امام(ع) به او فرمودند شما برجسم‌ها او حکومت می‌کنید درحالی‌که ما بر قلب‌ها حکومت داریم.
امام جمعه سلطانیه ادامه داد: در واقعه‌ای که هارون‌الرشید به امام موسی(ع) پیشنهاد داد تا فدک را برگرداند، امام در پاسخ فرمودند اگر حد و مرز فدک را مشخص کنیم تو آن را به ما بر نمی‌گردانی و پیام این موضوع این بود که بنی‌عباس کل حکومت اسلامی را غصب کردند و هر مسلمانی که راجب فدک تحقیق کند، راه حق را می‌شناسد.
انتهای پیام