صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۳۵۴۶
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۶

کانون خبرنگاران نبأ ــ برات دهقان گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک واجب نجات بخش و فرصتی برای افزایش خیرخواهی در جامعه است که به تقویت ارزش‌های دینی کمک می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ مسئول روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان روز گذشته، 11 شهریور در جلسه توجیهی یاوران داوطلب امر به معروف و نهی از منکر در آستانه محرم و ماه عزای حسینی گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک واجب نجات‌بخش و فرصتی برای افزایش خیرخواهی در جامعه است که به تقویت ارزش‌های دینی کمک می‌کند.
برات دهقان با تأکید بر بهره‌گیری از فضای معنوی و حماسی ایام محرم افزود: در هفته بزرگداشت احیای امر به معروف و نهی از منکر و ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ویژه برنامه‌های مختلفی پیش‌بینی شده است.

دهقان تصریح کرد: به منظور هرچه بهتر برگزار شدن برنامه‌های این ایام هماهنگی‌های لازم بین بخش‌های مختلف انجام شده است.

حسین قدس‌نیا

انتهای پیام