صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۴۵۲۵
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۷

گروه بین‌الملل – هم‌زمان با روز مباهله جشن «پیوند آسمانی» با حضور جمعی از زوج‌های جوان شیعه، سنی و مسیحی در شهر «کویته» پاکستان برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ این مراسم شب گذشته(14 شهریورماه) که مصادف با 24 ذی‌الحجه روز مباهله پیامبر(ص) با مسیحیان نجران بود، به همت مجلس وحدت مسلمین کویته و با حضور وزرای اسبق ایالتی و حکومتی، حجت‌الاسلام هاشم موسوی، امام جمعه کویته و جمع زیادی از اندیشمندان در استادیوم این شهر برگزار شد.

حجت‌الاسلام هاشم موسوی طی سخنانی در این مراسم با تبریک روز مباهله، درباره معیارهای زندگی اسلامی و ازدواج موفق گفت: معیار زندگی موفق عمل به سیره پیامبران است.

عبدالمالک، عضو اسبق مجلس ملی پاکستان نیز در ادامه سخنرانی و اظهار کرد: اهتمام به چنین مراسمی از سوی مجلس وحدت مسلمین بیانگر وحدت میان اقوام و مذاهب مختلف است.

در پایان جشن به 15 تن از زوج‌های جوان جهیزیه و جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام