صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۶۵۸۶
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۹

گروه معارف- همایش سه ساله‌های حسینی ویژه سالروز شهادت حضرت رقیه(س) با حضور صدها زن و کودک در البرز برگزار شد.

به گزارش ایکنا از البرز، در این همایش صدها نفر از مادران به همراه کودکان خردسال خود با حضور در هیات انصارالامام کرج در غم و اندوه طفلان مظلوم کربلا اشک ماتم ریختند.
در این مراسم معنوی بانوان حضار با پوشاندن لباس سبز و مشکی بر تن فرزندان خود به یاد طفلان کربلا و حضرت رقیه(س) به عزاداری پرداختند.
قرائت میثاق نامه توسط دختران سه تا هشت ساله برای ادامه دادن راه حضرت رقیه(س) و قرائت عهدنامه حضرت رقیه(س) توسط مادران برای پیروی از امام زمان (عج) از مهم‌ترین برنامه‌های این همایش بود.
مداحی، سینه‌زنی و سخنرانی درباره حضرت رقیه(س) و نحوه شهادت ایشان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود که با هدف تعمیم فرهنگ عاشورایی صورت گرفت.
انتهای پیام