صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۸۰۸۲
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲

گروه بین‎الملل ـ استاندار کربلا از ممنوعیت ورود سیاستمداران اين كشور در قالب کاروان‌ها و هیئت‌های سیاسی به استان کربلا در ایام عزاداری تاسوعا و عاشوراي حسيني خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری أخبارالعراق؛ با افزایش تعداد زائران حسینی از داخل و خارج عراق به منظور زیارت مرقد مطهر سیدالشهدا(ع) و ابوالفضل العباس (ع)، استاندار کربلا اعلام کرد: هرگونه سوءاستفاده سیاسی از زیارت حسینی ممنوع است.

عقیل طریحی با بیان اینکه ما خواستار ایجاد امنیت و اطمینان در میان زائران و اهالی شهر کربلا که قلب‌هایشان پیش از خانه‎هایشان به روی زائران گشوده شده، هستیم، نسبت به هرگونه سوءاستفاده از زیارت تاسوعا و عاشورای حسینی برای اغراض سیاسی هشدار داد.

طریحی در ادامه از ممنوعیت ورود هیئت‌های سیاسی به کربلا خبرداد و تصریح کرد: شخصیت‎های سیاسی می‎توانند تنها با یک اتومبیل و بدون اسلحه وارد این شهر شوند.

همچنین، صباح نور هادی، مدیرکل اداره بهداشت کربلا از استقرار 92 خودروی امداد، 27 تیم پزشکی و 23 گروه بهداشتی برای نظارت بر آب و غذاهایی که به زائران اعطا می‌شود، خبرداد.

وی در ادامه تصریح کرد: هفت بیمارستان دولتی و بیمارستان‎های وابسته به آستان حسینی و سالن‎های اورژانس در مراکز بهداشتی آماده خدمت‌رسانی به زوار هستند و به داروها و ملزومات پزشکی مجهز شده‌اند.

همچنین، منابع خبری از بسته شدن دو راه اصلی منتهی به مرکز شهر کربلا به روی خودروها از بعدازظهر روز گذشته (26 شهریورماه) خبردادند. این اقدام در راستای طرح امنیتی پلیس کربلا برای تاسوعا و عاشورای حسینی انجام شده است.
 
انتهای پیام