صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۴۸۷۱۷
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳

گروه سیاست و اقتصاد- امام جمعه موقت دندی گفت: قرآن و نهج‌البلاغه به عنوان کانون اصلی اندیشه‌های انقلاب اسلامی هستند و جوانان باید با این فرهنگ بیشتر آشنا شوند.

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام  وهاب صبحی ظهر امروز  در خطبه‌های نماز جمعه دندی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره و اظهار داشت: نظام اسلامی که با معیارهای گرایش به دین خدا و معنویت، عدالت بین‌المللی، کرامت قائل شدن برای انسان‌ها و تن ندادن به قدرت طلبی و زیاده خواهی سلطه گرائی جهانی بر سر کار آمده است؛ ادامه خواهد یافت.
خطیب نماز جمعه دندی با اشاره به اینکه فرهنگ انقلاب اسلامی منبعث از قرآن و نهج‌البلاغه است، ابراز کرد: قرآن و نهج‌البلاغه به عنوان کانون اصلی اندیشه‌های انقلاب اسلامی هستند و جوانان باید با این فرهنگ بیشتر آشنا شوند.
وی به آغاز سال تحصیلی اشاره کرد و گفت: جایگاه علم همواره مورد تأکید اسلام بوده و محبوبیت یک استاد نزد کودکان و نوجوانان نخستین شرط تأثیرگذاری او بر آنان است.
صبحی خاطر نشان کرد: وجود علاقه و محبت میان استاد شاگردی نیز تا حد زیادی به میزان رعایت عدل و انصاف از طرف مربی بستگی دارد و از آنجا که شاگردان هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی و روانی با یکدیگر متفاوتند، در حل مشکلات روحی نیز باید متفاوت برخورد کرد.
 امام جمعه موقت دندی با اشاره به عزاداری‌های مردم در ایام محرم، از تلاش‌ها و اقدامات شایسته رسانه ملی و استانی در پوشش گسترده عزاداری‌های دهه اول محرم و شور و شعور حسینی قدردانی کرد.
انتهای پیام