صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۱۱۱۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۳

کانون خبرنگاران نبأ ــ برنامه «نقد و نظر» رادیو معارف نقش تاریخی و فراتاریخی قیام عاشورا در تمدن اسلامی را واکاوی می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ برنامه «نقد و نظر» از هشتم مهرماه به بررسی نقش تمدن‌سازی قیام عاشورا خواهد پرداخت.
میرمحمدی در این برنامه ضمن بیان مبنا و مفهوم‌شناسی تمدن در جهان منطقی و جهان تاریخی امام حسین(ع) به تبیین نقش تاریخی و فراتاریخی قیام عاشورا در انسان‌شناسی تمدنی، عقل‌شناسی تمدنی، تمدن‌شناسی و فلسفه خلقت و قیام عاشورا می‌پردازد.
همچنین تمدن‌شناسی و انسان‌شناسی و قیام عاشورا،‌ کارکردها و کنش‌های تمدنی و قیام عاشورا و چگونه زیستن و چگونه مردن از جمله مباحثی است که در این برنامه بیان خواهد شد.
برنامه «نقد و نظر» به همت گروه معارف، فقه و اندیشه به تهیه و سردبیری سیدابوالقاسم غضنفری و مجری کارشناسی ابوذر رجبی روزهای یکشنبه، ساعت ۱۴:۴۵ از رادیو معارف پخش می‌شود.
فاطمه بغدادی
انتهای پیام