صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۲۲۴۶
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۹
در هفتمین جلسه کارگروه فضای مجازی معاونت قرآن و عترت مطرح شد؛

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ طرح جشنواره چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در فضای مجازی در هفتمین جلسه کارگروه فضای مجازی معاونت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایکنا، به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هفتمین جلسه کارگروه فضای مجازی این معاونت با حضور اصغر امیرنیا، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج، حجت‌الاسلام سیدحمیدرضا محمودزاده حسینی، مشاور آموزش‌ها و فعالیت‌های الکترونیکی معاونت و دیگر اعضای این کارگروه برگزار شد.
در این جلسه طرح برگزاری جشنواره چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضران به ارائه انتقادات و پیشنهادات خود در این زمینه پرداختند.
بر این اساس دفتر تبلیغ و ترویج متولی پیشنهاد این طرح مبنی بر سامانه واکاوی مدیریت محتوا و بکارگیری آن در جشنواره چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در فضای مجازی شد.

انتهای پیام