صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۳۵۱۵
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴

گروه هنر ــ محمدعلی شعبانی با مستند «داستان یمن» که روایتی از تاثیر جنگ بر اکوسیستم کشور یمن است، متقاضی حضور در بخش مسابقه مستندهای کوتاه دوازدهمین جشنواره سینماحقیقت شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، شعبانی که با فیلم «انحصار ورثه» در دو دوره‌ گذشته جشنواره سینماحقیقت و جایزه شهید آوینی حضور داشت، امسال با مستندهای «داستان یمن» و «قبرهای پر سر و صدا» خواستار حضور در این رویداد شده است. «داستان یمن» مستندی 35 دقیقه‌ای است که به تأثیر جنگ بر اکوسیستم یمن می‌پردازد.

عوامل تولید این مستند عبارتند از: پژوهشگر و کارگردان: محمدعلی شعبانی، تصویربردار: مصطفی سیفی، صدابردار و دستیار کارگردان: مجید نیکبخت، تدوینگر: علیرضا براتی، صداگذار: حسن زنج، گوینده متن: فاطمه ابوهارون، عکاس: یوسف قاسمی، تهیه‌کننده: سید احد میکاییل‌زاده.

در خلاصه موضوع «قبرهای پر سر و صدا» هم آمده است: «در ایران قبرستانی است که سنگ قبرهایش خرد شده است...» پژوهشگر، کارگردان و تهیه‌کننده این اثر مستند محمدعلی شعبانی است. میثم ریاحی (تصویربردار)، مجید نیکبخت (صدابردار و دستیار کارگردان)، کسرا رضایی (تدوینگر)، حسن زنج (صداگذار)، مصطفی فتاحی (مدیر تولید) و یوسف قاسمی (عکاس) هم از دیگر عوامل تولید آن هستند.

محمدعلی شعبانی مستندهای «ملی بدون کارت»، «صبحانه با طعم مرگ»، «سمفونی استیضاح» و «انحصار ورثه» را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده و برای فیلم «سمفونی استیضاح» موفق به دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر شده است.

دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» طی روزهای ۱۸ تا ۲۵ آذرماه ۱۳۹۷ به دبیری سید محمدمهدی طباطبایی‌نژاد در شهر تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام