صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۳۵۸۶
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲

گروه فعالیت‌های قرآنی - مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت سیستان و بلوچستان گفت: دوره تربیت مربی قرآن ویژه آموزش کودکان مقطع پیش‌دبستانی از امروز، ۱۵ مهرماه در موئسسه فجرآفرین زاهدان برگزار می‌شود.

مهدی پورموسوی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، گفت: دوره تربیت مربی قرآن ویژه آموزش کودکان مقطع پیش‌دبستانی از امروز، 15 مهرماه در موئسسه فجرآفرین زاهدان برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه این دوره به مدت 10 روز به‌طول می‌انجامد، ادامه داد: برای تدریس این دوره از استاد احمدرضا محسنی، از اساتيد و قرآن‌پژوهان برجسته كشوری که مبتکر روش‌های نوینی در زمینه آموزش قرآن به کودکان هستند، دعوت به‌عمل آمده است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان افزود: در این دوره بر مباحثی همچون فنون روش تدریس روخوانی و روان‌خوانی قرآن، روانشناسی کودک، بخش‌خوانی، نحوه شعرخوانی و قصه‌گویی تأکید می‌شود.
پورموسوی با بیان اینکه این دوره با مشارکت امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان و به همت مؤسسه فجرآفرین برگزار می‌شود، اظهار کرد: محل برگزاری این دوره، مؤسسه قرآنی فجرآفرین به نشانی زاهدان، بلوار بزرگمهر، انتهای بزرگمهر ۲۶ است.

انتهای پیام