صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۳۹۳۰
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲

گروه هنر ــ «فریاد رو به باد» عنوان فیلم مستندی به تهیه‌کنندگی و کارگردانی عطا مهراد و سیاوش جمالی است که در دبیرخانه دوازدهمین دوره جشنواره «سینماحقیقت» به ثبت رسیده است.

 به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»، تولید فیلم مستند  «فریاد رو به باد» ۴ سال به طول انجامیده و در صورت پذیرش از سوی هیئت انتخاب، برای اولین بار در دوازدهمین جشنواره «سینماحقیقت» رونمایی می‌شود.

در خلاصه موضوع مستند ۶۶ دقیقه‌ای «فریاد رو به باد» آمده است: «این فیلم روایت چهار سال از دوران بلوغ دانش‌آموز نوجوان ساکن دروازه غار است که قصد دارد با هدف تغییر وضعیت زندگی و جامعه‌ی پیرامون خود خواننده شود. او در این مسیر با مشکلات زیادی از جمله مخالفت والدین، مشکلات مالی و نداشتن حمایت اطرافیان روبه‌رو می‌شود ... .»

عطا مهراد و سیاوش جمالی در کنار تهیه و کارگردانی این اثر مستند، تدوینگر فیلم هم بوده‌اند؛ ضمن اینکه به ترتیب فیلمبرداری و صدابرداری این پروژه را نیز بر عهده داشته‌اند. از دیگر عوامل «فریاد رو به باد» می‌توان به حسن مهدوی (صداگذار)، افشین عزیزی (آهنگساز) و مسعود شکرنیا (عکاس) اشاره کرد.

دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» طی روزهای ۱۸ تا ۲۵ آذر به دبیری سید محمدمهدی طباطبایی‌نژاد در شهر تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام