صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۴۷۵۴
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مدیرعامل مؤسسه حضرت رقیه(س) بوشهر با بیان اینکه ترم پاییز چهارمین ترمی است که از ابتدای امسال در مؤسسه برگزار کرده‌ایم، تصریح کرد: کلاس‌های ترم پاییز مؤسسه از هفتم مهرماه آغاز و تا 29 آبان ماه ادامه دارد.

ندا خوشابی، مدیرعامل مؤسسه حضرت رقیه(س) بوشهر در گفت‌وگو با ایکنا؛‌ گفت: کلاس‌های ترم پاییز مؤسسه از هفتم مهرماه آغاز و تا 29 آبان ماه ادامه دارد. روخوانی و روان‌خوانی، مفاهیم، تدبر و تفسیر، طرح 1452 و  حفظ ویژه برای مقطع دبستان، زیردبستان و بزرگ سالان از جمله برنامه‌های ترم پاییز ما است.

وی ادامه داد: البته با توجه به بازگشایی مدارس کلاس‌های این ترم ریزش داشته و به اندازه تابستان نیست اما با این وجود روزانه 12 کلاس از ساعت 16 در مؤسسه برگزار می‌شود.

مدیرعامل مؤسسه حضرت رقیه(س) بوشهر تصریح کرد: هر ساله در روز شهادت حضرت رقیه(س) مراسم ویژه‌ای برای کودکان داریم که امسال هم طبق رسم هرساله برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، این مؤسسه به رایانامه sa-alipor۱۳۶۸@yahoo.com در استان بوشهر، در خیابان بهمنی، خیابان شهید ماهینی، سه‌راه دانشگاه خلیج فارس کوچه دریای یک واقع است.

انتهای پیام