صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۵۵۸۴
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳

گروه ادب ــ کتاب «صد روز کما» با نگاهی به زندگینامه شهید حججی از سوی انتشارات مدرسه منتشر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی انتشارات مدرسه؛ کتاب «صد روز کما» با نگاهی به زندگینامه شهید حججی به قلم ابراهیم نجفی در قالب داستان نوشته است. این اثر با هدف آشنایی با شخصیت و زندگی شهید محسن حججی و بر مبنای اسناد و گفت‌وگوهای مرتبط با این شهید والامقام از طرف انتشارات مدرسه منتشر و روانه بازار شده است.

شهید محسن حججی یکی از نیروهای لشکر زرهی ۸ نجف اشرف و از نیروهای فعال مؤسسه شهید احمد کاظمی بود. او اهل اصفهان و ۲۵ ساله بود که در منطقه مرزی عراق و سوریه طی یورش داعش، اسیر و دو روز بعد از اسارت همچون سالار شهید اباعبدالله الحسین(ع) به درجه رفیع شهادت نائل شد. وی در محرومیت‌زدایی مناطق فقیر کشور حضور فعال داشت. از این شهید فرزندی به نام علی به یادگارمانده است.

کتاب «صد روز کما» سه‌شنبه هفته گذشته در حاشیه جشنواره تجلیل از پدیدآورندگان کتاب‌های درسی رونمایی شد و هم‌اکنون به قیمت 12 هزار تومان در فروشگاه‌های سراسر کشور در دسترس مخاطبان قرار دارد.

انتهای پیام