صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۷۳۲۱
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ دوره آموزش ترجمه قرآن از سوی بنیاد فارس‌المؤمنین(ع) تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ دوره آموزش ترجمه قرآن به‌همت واحد آموزش بنیاد فارس‌المؤمنین(ع) تهران با همکاری مرکز آموزش مترجمی زبان قرآن برگزار می‌شود.
متقاضیان با حضور در این دوره که به‌صورت ترمی است با فراگیری هزار و 771 ریشه قرآنی همراه با ٥۰ قاعده دستوری با 77 هزار و 807 کلمه قرآنی به‌شکل اصولی آشنا شوند و بر ترجمه قرآن مسلط می‌شوند.
همچنین داوطلبان می‌توانند برحسب شرایط خود، آموزش حضوری و یا مجازی را انتخاب کنند تا بر قواعد کاربردی ادبیات در قرآن آشنا شوند تا از طریق آشنایی با ریشه‌های کلمات قرآن بر ترجمه و معانی قرآن آشنا شوند.
یادآور می‌شود، جلسه آشنایی با دوره ترجمه قرآن، امروز، 28 مهرماه، از ساعت 16 تا 18 با توضیحات حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی‌یزدی، مؤلف این طرح در سالن اجتماعات مسجد حضرت امیر(ع) تشکیل می‌شود و پس از پایان از علاقه‌مندان ثبت‌نام به‌عمل می‌آید. همچنین متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 66923234 تماس بگیرند.
انتهای پیام