صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۸۸۵۵
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۵

گروه جامعه ــ در توصیف بهشت گفته‌اند جایی است که «سخنى جز سلام و درود نيست»؛ افرادی که مسیر سخت دنیا را تجربه کرده و به بهشت اربعین رسیده‌اند می‌دانند بهشت چگونه جایی است؛ از آن‌ها بپرسید.

به گزارش ایکنا؛ براساس آمار تعداد زیادی از زائران اربعین افرادی هستند که سال‌های قبل نیز به زیارت رفته‌اند. یعنی افرادی که پیاده‌روی اربعین را تجربه می‌کنند به سختی می‌توانند از این لذت فوق‌العاده چشم‌پوشی کنند. لذت زندگی در جایی شبیه بهشت. جایی که «إِلَّا قِيلًا سَلَامًا سَلَامًا؛ سخنى جز سلام و درود نيست» (آیه 26، سوره واقعه) 

قدر مسلم برای افرادی که این زیارت را تجربه نکرده‌اند و فقط اخباری محدود از رسانه‌ها دیده و شنیده‌اند باورکردنی نیست که 20 تا 25 میلیون انسان سختی مسیر پیاده‌روی اربعین را به جان می‌خرند و خود را به حرم یار می‌رسانند اما آن‌هایی که این پیاده‌روی را تجربه کرده‌اند می‌دانند که داستان این مسیر عین دنیا و آخرت است. طی کردن مسیر سخت دنیا و رسیدن به بهشت، جایی که سختی دیگر آنجا معنی ندارد.

مسیر نجف تا کربلا بهشتی است روی زمین. بهشتی که در آن بسیاری از انسان‌ها برای اولین بار در عمر خود خوب مطلق بودن را می‌چشند. سِرش را نمی‌دانم اما طی 10 روز مانده به اربعین انسان‌های این مسیر به راستی و واقعاً انسان بودن به معنای اشرف مخلوقات را تجربه می‌کنند.

مسیری که در آن همه مایحتاج زندگی وجود دارد و هزینه آن‌ها قبلاً پرداخت شده و فقط از زائران با سلام، درود و خواهش خواسته می‌شود تا از همه مواهب بهره ببرند. زائرانی که از سختی مسیر دنیا گذشته‌اند و به بهشت رسیده‌اند فقط باید دست دراز کنند، فقط باید آرزو کنند و بخواهند تا خادمان بهشتی برای آن‌ها مائده آسمانی بیاورند.

 

 

 

 

انتهای پیام