صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۸۸۶۴
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۹
فقهی‌زاده خبر داد:

گروه ادب ــ معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جایزه کتاب سال نهج‌البلاغه به صورت جریان مستمر هر ساله برگزار نخواهد شد؛ چرا که نگاهمان آماری نیست.

عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره برگزاری نخستین دوره جایزه کتاب سال نهج‌البلاغه گفت: کتاب «نهج‌البلاغه» به دلیل اهمیت و جایگاهی که دارد و از سویی در کنار قرآن کریم، در بیان آموزه‌های علمی و عملی زندگی مسلمانان نقش‌آفرین است؛ سبب شد تا با ایجاد جایزه کتاب سال نهج‌البلاغه بتوانیم در ترویج آموزه‌های آن نقش‌آفرین باشیم.
وی افزود: این جایزه به صورت دوسالانه خواهد بود. البته در برگزاری این جایزه نگاهمان آماری نیست و از طرفی نیز هدفمان ایجاد یک جریان مستمر هر ساله نیست. در بهترین حالت تصورمان این است که به صورت دو سال یک بار برگزار شود و ممکن است به دلیل تعداد آثار اندک این دو سالانه به سه یا پنج سالانه هم تبدیل شود.
فقهی‌زاده با بیان اینکه نمی‌خواهیم سطح آثار از نظر کمی و کیفی تنزل پیدا کند، ادامه داد: با توجه به اینکه درباره این کتاب ارزشمند نویسندگان و اندیشمندان غیرایرانی آثار خوبی را منتشر کرده‌اند؛ از این رو این جایزه ظرفیت بین‌المللی شدن را دارد.
وی با بیان اینکه این جایزه زمستان امسال برگزار می‌شود، افزود: فراخوان نخستین دوره جایزه کتاب سال نهج البلاغه به زودی اعلام می‌شود و در نشست خبری که برگزار خواهد شد اطلاعات بیشتری در این زمینه خواهیم داد.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: این جایزه با همکاری بنیاد نهج‌البلاغه و خانه کتاب و محوریت معاونت قرآن و عترت برگزار می‌شود.
انتهای پیام