صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۹۴۳۰
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹
ویژه خردسالان 6 و 7 سال برگزار می‌شود؛

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ کارگاه آموزشی قصه‌های قرآنی ویژه نونهالان شش و هفت سال در خانه فرهنگ امام علی(ع) برگزار می‌شود.

خدیجه علیپور، مدیر خانه فرهنگ امام علی(ع) وابسته فرهنگ‌سرای خاتم و مدیریت فرهنگی ـ هنری منطقه ۱۸، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا ضمن بیان این مطلب گفت: کارگاه آموزشی قصه‌های قرآنی ویژه خردسالان دختر و پسر شش و هفت سال در این مرکز برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: تاکنون چند دوره این کارگاه با بیان داستان‌های پیامبران اولوالعزم برپا شده است که طی کارگاه اخیر به تشریح داستان آیات اول تا 21 سوره مبارکه حجر و بیان ایمان آوردن مسلمانان و حسرت و پشیمانی کافران در قیامت به اینکه کاش به آنها فرصتی داده شود تا گفته‌ها و رهنمون‌های پیامبر(ص) را انجام دهند، پرداخته شد.
علیپور بیان کرد: پس از تعریف قصه توسط مربی، قرآن‌آموزان با توجه به داستان، نمایشی را به صورت خلاقانه اجرا می‌کنند. در پایان نیز به مناسبت اربعین حسینی(ع)، انیمیشین سینمایی «ناسور» پخش می‌شود.
وی ادامه داد: این کارگاه به صورت رایگان فردا، هفتم مهرماه، ساعت 10 صبح با حضور حدود 40 نفر از قرآن‌آموزان برپا می‌شود.
یادآور می‌شود، خانه فرهنگ امام علی(ع) در یافت‌آباد، میدان الغدیر، بلوار الغدیر شمالی، میدان جانبازان، جنب مجموعه شهید مختار سلیمانی قرار دارد. علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 66785040 تماس بگیرند.
انتهای پیام