صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۵۹۷۹۷
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۴

گروه دانشگاه ــ همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی(ع) دانشگاه‌های تهران و صنعتی شریف میزبان عزاداران حسینی(ع) خواهند بود.

به گزارش ایکنا؛ همزمان با 20 صفر و اربعین حسینی(ع) مراسم عزاداری و حرکت دسته‌های عزاداری در سراسر کشور برپا می‌شود. در تهران نیز دانشگاه‌های تهران و صنعتی شریف از جمله دانشگاه‌هایی هستند که اقدام به برپایی مراسم عزاداری می‌کنند.
 
بر اساس این گزارش، دانشجویان سراسر کشور در قالب دسته‌های عزاداری اربعین حسینی(ع) از مقابل مسجد دانشگاه تهران به سمت بیت مقام معظم رهبری حرکت می‌کنند و در مراسم عزاداری حسینیه امام خمینی(ره) شرکت خواهند مرد.
 
دانشگاه صنعتی شریف نیز امروز دوشنبه و فردا 8 آبان ماهیزبان عزاداران حسینی(ع) خواهد بود.
این مراسم توسط هیئت الزهرا(س) دانشگاه صنعتی شریف امروز و فردا، از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۲:۳۰ در مسجد این دانشگاه برگزار می‌شود.

در این مراسم حجت‌الاسلام محمدزاده سخنرانی می‌کند و حضور در مراسم اربعین دانشگاه صنعتی شریف برای عموم مردم آزاد است.
 
انتهای پیام