صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۲۹۶۵
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵

کانون خبرنگاران نبأ ــ همزمان با هفته قرآن در دانشگاه‌ها، محافل و برنامه‌های مختلف قرآنی در دانشگاه پیام نور استان اردبیل در حال برگزاری است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ سالار ملکی، مدیر فرهنگی ــ اجتماعی دانشگاه پیام نور استان اردبیل با اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه‌های مختلف قرآنی در این دانشگاه، گفت: این برنامه‌ها به مناسبت هفته قرآن در دانشگاه‌ها همزمان با 18 تا 24 آبان‌ماه با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، کانون قرآن و عترت، بسیج دانشجویی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه برگزار می‌شود.

وی برپایی نمایشگاه عکس، پخش کلیپ، نشست‌ فرهنگی با موضوع قرآن، اخلاق و خانواده، محفل انس با قرآن، عطرافشانی مزار شهدای گمنام، تجلیل از فعالان و برگزیدگان قرآنی را از جمله برنامه‌های این هفته برشمرد و عنوان کرد: محفل انس با قرآن کریم، روز چهارشنبه، 23 آبان‌ماه، ساعت 13 با حضور قاریان برجسته استانی و کشورری با اجرای گروه تواشیح فرقان در محل نمازخانه دانشگاه برگزار خواهد شد.

سالار ملکی
انتهای پیام